Zo weet je zeker dat je de juiste EAN codes ontvangt

Het kan lastig zijn om door de bomen het bos te zien als het gaat om het kopen van EAN codes. Elke aanbieder beweert uiteraard dat zijn aanbod het beste is. Wij vertellen je hier daarom waar je op wilt letten bij het selecteren van de juiste aanbieder. Daarna vertellen we waarom wij ruimschoots aan die eisen voldoen en hoe jij direct contact op kunt nemen.

 

Waar wil je op letten bij het kiezen van de juiste aanbieder voor een EAN code?

 

Dit zijn belangrijke aandachtspunten voor het kiezen van de juiste aanbieder:

 

  1. Allereerst wil je goed kijken naar de online reputatie van de aanbieder. Deze blijkt onder meer uit recensies op onafhankelijke websites. Dit is eigenlijk de enige manier om echt de betrouwbaarheid van een bedrijf te controleren.
  2. Daarnaast wil je een bedrijf dat snel kan leveren. Deze levering geschiedt doorgaans digitaal. Een goede leverancier heeft voldoende EAN artikelnummers op voorraad om jou direct te kunnen voorzien. Daarbij wil je ook snel een offerte ontvangen als je een bijzondere bestelling plaatst of op zoek bent naar echt grote aantallen.
  3. Tenslotte wil je de garantie hebben dat EAN codes van een goede bron afkomstig zijn en dus ook daadwerkelijk uniek zijn. Dit omdat je anders flink in de problemen kunt komen. Helaas zijn er malafide organisaties op de markt die nepproducten verkopen. De online reputatie speelt hierbij een rol maar het is goed als een leverancier transparant is over de herkomst van haar producten.

 

Neem direct contact met ons op!

Wij bieden een betrouwbare en snelle levering. Daarnaast hebben wij een uitstekende reputatie weten op te bouwen. Verder bieden wij betrouwbare codes die voldoen aan de wettelijke eisen en die uniek zijn. We staan klanten graag bij met het maken van de juiste keuzes en zitten altijd klaar voor een telefonisch advies.