Je favoriete iPhone de goedkoopste

Besparen op je nieuwe iPhone? Wacht tot jouw keuze voor een iPhone de goedkoopste iPhone is. Dit doe je door te letten op aanbiedingen. Net als talloze andere producten, zijn iPhones namelijk ook vaak genoeg in aanbiedingen te vinden. Bijvoorbeeld in elektronicawinkels, maar ook online. Je hoeft dus niet eens de deur uit om de goedkoopste iPhone in huis te halen. En bovendien zijn er ook nog betrouwbare verkopers online die de goedkoopste iPhone aanbieden. Maar bedenk vooral eerst welke iPhone je hebben wil. En zoek daarna de aanbieding voor die iPhone.

 

De series 7 en 8

Een oudere generatie iPhone zal eerder de goedkoopste iPhone zijn dan de nieuwste generatie. Maar dat een iPhone een jaar eerder is uitgebracht, betekent helemaal niet dat deze niet goed functioneert. Integendeel. Je bent meer dan prima af met een iPhone 7 of 8 bijvoorbeeld. De opties voor het geheugen van deze modellen zijn maximaal 256 GB. Dat is meer dan genoeg om al je lievelingsapps en foto’s op te slaan. Met een geheugen van 16 GB, wat ook een optie is voor de iPhone 7, zal je dit niet zo snel kunnen. Vaak betaal je meer voor een iPhone met een groter geheugen. Dit is dus iets om over na te denken als je zoekt naar de goedkoopste iPhone.

 

Formaat

Deze modellen hebben een scherm van 4,7 inch. Dat is relatief klein voor huidige smartphones. Een kleiner scherm maakt het wel gemakkelijker om je iPhone met één hand te bedienen en neemt bovendien minder ruimte in je broekzak of tas in. De goedkoopste iPhone kan ook prima een grotere iPhone zijn. Het is maar net wat jij prettig vindt. Kies eerst de iPhone die bij jou past qua formaat, geheugen en kleur en ga daarna op zoek naar aanbiedingen. Zo koop je jouw favoriet als goedkoopste iPhone.