Personalized accessoires van by LYDIAN!

Beste lezer, ben je van plan om binnenkort iemand te verrassen op zijn/haar verjaardag? Dan ben je op het juiste spoor. In dit artikel bespreken wij de twee mooiste producten die by LYDIAN.nl aanbiedt op zijn eigen webshop.  Voordat we beginnen wil ik jullie eerst nader informatie verlenen over wat het personaliseren precies inhoudt. Het personaliseren is een steeds vaker voorkomend trend, waarbij accessoires zoals een ring, armband, snijplank, portemonnee en dergelijke naar eigen voorkeur gepersonaliseerd wordt. In dit artikel spreken we specifiek over twee soorten producten, namelijk een gepersonaliseerde pen en snijplank. Veel leesplezier!

 

Snijplank met naam

Een snijplank met naam is dé perfecte manier om je moeder/oma en/of vriendin te verrassen, vooral als ze zo fanatiek bezig zijn in de keuken. Met deze snijplank laat je iets unieks zien, in dit geval : Keuken van ”NAAM”. Hiermee toon je dankbaarheid en hecht je waarde aan de kwaliteiten van degene in de keuken. Wat je ook het beste kunt doen, is het graveren van de initialen van degene. bij by LYDIAN is alles mogelijk!

Gepersonaliseerde pen

Een gepersonaliseerde pen kent verschillende varianten. Zo kun je de volledige naam van jou of degene voor wie je het koopt laten graveren. Ook is het mogelijk om uit vier verschillende fonts te kiezen. Zo heb je de mogelijkheid om zelfs het geschreven stukje naar eigen wens te personaliseren.

De meeste cadeau liefhebbers graveren de naam van degene op de pen en kiezen voor een complete schrijfset daarnaast. In dit schrijfset is er sprake van een houtendoos, die je overigens ook helemaal naar voorkeur kan laten personaliseren. Hierbij kan je kiezen voor wat langere teksten met bijvoorbeeld de datum van het aanschaffen. Met dit gebaar maak je niet alleen degene blij, maar je vereeuwigd dat moment ook met een zeer uniek en gepersonaliseerd cadeau!

 

Wil je meer informatie of ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan de website van by LYDIAN en laat je inspireren door het aanbod!